مبانی مولکولی بیماری های ارثی

سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : رشد بی سابقۀ تحولات مولکولی و سلولی در دهه گذشته نویدبخش آینده بسیار روشنتری برای پاسخگویی به مسأئل زیستی به ویژه علم ژنتیک است. توسعه و پیشرفت فناوری DNA نوترکیبی، روش های تشخیص اختلال های تک ژنی از دستاوردهای این تلاش هاست. با توجه به پیشرفت سریع و دگرگونی روش ها برای تشخیص بیماری های ژنتیکی، نگارش این کتاب به گونه ای است که تمامی دانشجویان و پژوهشگران رشته های علوم پزشکی و علوم پایه (بیوشیمی) می توانند اطلاعاتی مربوط به بررسی ملکولی بیماری های ژنتیکی کسب کنند و به همین منظور به عنوان کتاب درسی پیشنهاد شده است. ‌این کتاب در چهارفصل تدوین شده است: شناسایی ژن ها، ردیایی و مکان یابی ژن ها، شناسایی ژن های دخیل در بیماری های ارثی انسان، مبانی مولکولی بیماری های ارثی انسان. واژه نامه بیماری های ژنتیکی نیز در پایان کتاب می تواند راهنمای مخاطبان قرار گیرد.
فایل فهرست کتاب : <#f:5123/>
عکس جلد کتاب : <#f:5124/>