پایداری و کنترل سیستم‌های قدرت

عنوان اصلی کتاب : پایداری و کنترل سیستم‌های قدرت
دانشکده : مهندسی برق و کامپیوتر
siteid دانشکده : 29
ادامه عنوان اصلی کتاب : (جلد اول)
نگارنده/نگارندگان : پروفسور پرابها شانکار کندور
مترجم/مترجمان : دکتر حسین سیفی، دکتر علی خاکی صدیق
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 978-964-6213-00-5
شمارگان : 1000
تاریخ انتشار : 1390
نوبت چاپ : -
چاپ : چاپ اول (1376) / چاپ دوم (1390)
قیمت : 150.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : این کتاب برای دانشجویان رشته های مهندسی کنترل و قدرت در مقاطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی به عنوان کتاب مرجع و درسی قابل استفاده است. جلد اول در قالب یازده فصل، بخش های اول و دوم کتاب را در بر می گیرد. در این دو بخش به کلیات، مدلسازی و مشخصه های تجهیزات سیستم های قدرت پرداخته می شود. در هر فصل، با شروع از مفاهیم ساده، رفته رفته مفاهیم پیچیده مطرح می شود به گونه ای که بتوان آن را در موقعیت های پیچیدۀ عملی به کار برد. این موضوع با تعداد زیادی مثال تشریحی تکمیل می شود. فصول جلد اول عبارت است از: مشخصه های عمومی سیستم های مدرن قدرت، مقدمه ای بر مسألۀ پایداری سیستم های قدرت، نظریه و مدلسازی ماشین های سنکرون، پارامترهای ماشین سنکرون، نمایش ماشین سنکرون در مطالعات پایداری، انتقال به صورت جریان متناوب، بارهای سیستم های قدرت، سیستم های تحریک، محرکه ها (توربین ها) و سیستم های تغذیه انرژی، انتقال به صورت جریان مستقیم فشار قوی و کنترل توان حقیقی و توان راکتیو.
فایل فهرست کتاب : <#f:5123/>
عکس جلد کتاب : <#f:5124/>