بیوتکنولوژی صنعتی

عنوان اصلی کتاب : بیوتکنولوژی صنعتی
دانشکده : مهندسی شیمی
siteid دانشکده : 29
ادامه عنوان اصلی کتاب : (چاپ چهارم با بازنگري)
نگارنده/نگارندگان : دکتر سید عباس شجاع الساداتی، با همکاری دکتر محمدعلی اسداللهی
مترجم/مترجمان : -
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 978-600-5294-19-1
شمارگان : 1000
تاریخ انتشار : -
نوبت چاپ : -
چاپ : چاپ اول (1381) / چاپ دوم (1387) / چاپ سوم (1389) / چاپ چهارم (1390)
قیمت : 119.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : کتاب حاضر به نحوی نگاشته شده که جزئیات فرایند های زیستی با تکیه بر استفاده های صنعتی آن ها توضیح داده شود. این کتاب ضمن اشاره به آخرین پیشرفت های زیست فناوری در زمینه های مهندسی متابولیک و زیست شناسی سامانه ها، تلاش شده تا جزئیات فرایندهای تخمیری، از آماده سازی محیط کشت و ریزسازواره ها تا تخمیر و جداسازی محصولات حاصل از آن و همچنین طراحی آزمایش ها بررسی شود. مطالب این کتاب در طی سال ها تدریس و استفاده از تحقیقات گروه بیوتکنولوژی و همکاران، بارها بررسی شده و به گونه ای ارائه شده است که با وجود مباحث تخصصی، برای گروه وسیعی از علاقه مندان قابل استفاده باشد. این کتاب برای دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی، با گرایش های بیوتکنولوژی، داروسازی و صنایع غذایی، فراورده های کشاورزی و محیط زیست مناسب و قابل استفاده است.
فایل فهرست کتاب : <#f:5123/>
عکس جلد کتاب : <#f:5124/>