خشک کردن، اصول، کاربرد و طراحی


 
خشک کردن، اصول، کاربرد و طراحی تاریخ ثبت : 1396/03/30
طبقه بندي :
عنوان اصلی کتاب : خشک کردن، اصول، کاربرد و طراحی
دانشکده : مهندسی شیمی
siteid دانشکده : 34
ادامه عنوان اصلی کتاب : -
نگارنده/نگارندگان : پروفسور سزلا استرامیلو، پروفسور تادیوز کودرا
مترجم/مترجمان : دكتر حسن پهلوانزاده
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 978-964-6213-7-4
شمارگان : 1000
تاریخ انتشار : 1396
نوبت چاپ : اول
چاپ : اول 1396
قیمت : 330.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : این اثر برای دانشجویان رشته های مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک در مقاطع تحصیلات تکمیلی به عنوان کتاب درسی قابل استفاده است. هدف اصلی در این کتاب آشنا کردن دانشجویان با اصول و نظریۀ خشک کن ها و بیان انواع خشک کن هاست؛ کتاب بیشتر جنبۀ طراحی و محاسبات دارد و از این لحاظ بسیار حائز اهمیت است. فصول ده گانۀ کتاب عبارت است از: ویژگی های مواد و گازها، انتقال حرارت و جرم در فرایند خشک کردن، سینیتیک خشک شدن، روش های تجربی خشک کردن، اصول عمومی طراحی، مدل سازی ریاضی فرایندهای خشک کردن، روش های خشک کردن و دسته بندی خشک کن ها، خشک کن های پراکندگی یا انتشاری، خشک کردن در میدان های انرژی، مسائل متفرقۀ خشک کردن.
فایل فهرست کتاب : Download
عکس جلد کتاب :
تعداد نمایش : 19 <<بازگشت