مبانی زلزله شناسی مهندسی و تحلیل خطر زلزله

سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : به کمک تحلیل خطر زلزله تلاش می‌شود که تصویر واقعی‌تری از پدیده زلزله ارائه گردد تا به‌عنوان یک بارگذاری مهم و تأثیرگذار در طراحی سازه‌ها و زیرساخت‌های عمرانی استفاده شود. تحلیل خطر زلزله از مجموعه متنوعی از شاخه‌های علوم مختلف همچون آمار و احتمالات، حساب دیفرانسیل و انتگرال، زلزله‌شناسی مهندسی، نظریه انتشار امواج، زمین‌شناسی مهندسی، مستندات تاریخی، ژئوتکنیک، ژئوفیزیک، ژئودزی، ریاضیات کاربردی، و روش‌های عددی، بهره می‌گیرد. شاید به‌جرأت بتوان گفت که تعداد کتاب‌های موجود در این زمینه، که با مروری بر شاخه‌های علوم مختلف مورد اشاره، به جزئیات نظریه‌های موجود پرداخته و به کمک روش‌شناسی تطبیقی و نقد روش‌های موجود، پیشنهادهای جدیدتری را ارائه نموده باشد، کمتر از تعداد انگشتان دو دست است. بنابراین هدف از نگارش کتاب حاضر، رسیدن به چنین درونمایی است. کتاب حاضر به منظور بهره‌برداری مهندسین و دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکترای رشته‌های مختلف علوم پایه و مهندسی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی زلزله، زلزله‌شناسی مهندسی، مهندسی معدن و زمین‌شناسی مهندسی نگارش شده است. همچنین بخش‌های مقدماتی آن، شامل فصل‌های اول تا چهارم، برای دانشجویان سال آخر کارشناسی رشته‌های مزبور می‌تواند قابل استفاده باشد.
فایل فهرست کتاب : Download
عکس جلد کتاب :