کتاب مدیریت ایمنی پسماندهای مراکز بهداشتی - درمانی

دانشکده : علوم پزشکی
siteid دانشکده : 25
ادامه عنوان اصلی کتاب : -
نگارنده/نگارندگان : > یووس چارتر، جورج ایمانوئل، اوته پیپر، آنت پروس، فیلیپ روس استرینگر، ویلیام تونند، سوزان ویلبورن وراکی زگوندی
مترجم/مترجمان : سید غلامرضا موسوی، سکینه شکوهیان
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 978-600-7589-40-3
شمارگان : 1000
تاریخ انتشار : 1395
نوبت چاپ : اول
قیمت : 390,000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : تولید پسماندهای خطرناک در مراکز ارائه ­دهندههای خدمات بهداشتی، امری اجتنابناپذیر است. هدف از نگارش این کتاب، ارائه راهحل­‫هایی برای کاهش مشکلات و حذف خطرات بالقوه پسماندهای تولیدی برای سلامتی عموم است. پسماندهای تولید شده در این واحدها نسبت به دیگر انواع مواد زائد، تهدید جدی­‫تری بر انتقال عفونت و بیماری دارند. بنابراین در مکان­‫های تولید، باید یک روش مطمئن و مناسب برای کنترل و دفع آنها انتخاب شود. مدیریت نامناسب و ناکافی پسماندهای مراکز بهداشتی منجر به ایجاد مشکلات جدی برای سلامت عموم شده و آثار نامطلوبی را بر محیط زیست برجای می‫­گذارد. بنابراین مدیریت بیعیب و نقص این زائدها، بهعنوان یک اصل ضروری برای حفظ محیط زیست محسوب می‫­شود.
فایل فهرست کتاب : Download
عکس جلد کتاب :