فرهنگ توصیفی اصطلاحات انفورماتیک زیست پزشکی

عنوان اصلی کتاب : فرهنگ توصیفی اصطلاحات انفورماتیک زیست پزشکی
دانشکده : علوم پزشکی
siteid دانشکده : 25
ادامه عنوان اصلی کتاب : (دو زبانه)
نگارنده/نگارندگان : دکتر کامبیز بدیع، دکتر سید محمد فیروزآبادی، زینب خداکرمی، مریم خدیوفر و فاطمه یوسف‌زاده
مترجم/مترجمان : -
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 978-600-7589-32-8
شمارگان : 1000
تاریخ انتشار : 1395
نوبت چاپ : اول
قیمت : 250.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : فرهنگ حاضر، مشتمل بر 2015 مدخل از نوع واژه و اصطلاح پایه و تخصصی حوزه انفورماتیک زیست‌پزشکی به دو زبان فارسی و انگلیسی است. تمامی مداخل، بر حسب الفبای انگلیسی (ار انتهای کتاب) تنظیم شده است. مدخل‌های موجود در این فرهنگ به دو دسته تقسیم می‌شوند: مدخل‌های اصلی که ذیل آن، اطلاعات توصیفی آمده است و مدخل‌های ارجاعی (مشتمل بر کوته‌نوشت) که ذیل آن توضیحی ارائه نشده و با اختصار «نک» (نگاه کنید) به دیگر مدخل‌های اصلی مربوط، ارجاع شده است. در تدوین فرهنگ حاضر، سعی بر آن بود تا هم معادل دقیق فارسی و هم توصیف دقیق مفهومی برای هر مدخل ارائه شود. در همین راستا در این فرهنگ، برای بسیاری از واژه‌ها و اصطلاحات حوزه انفورماتیک زیست‌پزشکی که فاقد معادل فارسی مناسبی بودند، واژه‌گزینی دقیق و ادبی صورت گرفته است. همچنین در ذیل توصیف مداخل، ضمن ارائه مترادف (Syn)، متضاد (Ant) و کوته‌نوشت (Abbr) واژگان و اصطلاحات، در موارد مورد نیاز برای دستیابی به توضیحات تکمیلی، به دیگر مداخل مربوط ارجاع شده است. مشخصات کامل منابع استفاده شده در تدوین این فرهنگ، در فهرست منابع به ترتیب الفبایی، آمده است. همچنین، در انتهای تمامی مدخل‌های غیر ارجاعی، به منبع مورد استفاده با ذکر نام نویسنده و سال انتشار، اشاره شده است.
فایل فهرست کتاب : Download
عکس جلد کتاب :