مهندسی ترابری، جلد دوم: مهندسی ترافیک

سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : به دنبال پيشرفت سريع فناوري و هم‌چنين توسعه ساير علوم، پيچيده‌تر شدن روش‌هاي مختلف حمل و نقل، افزايش جمعيت، تغيير در نحوة زندگي مردم و گرايش‌هاي آن‌ها، كمبود منابع، بروز تبعات مختلف و لزوم چاره‌انديشي براي آن‌ها و مواردي از اين دست، مسائل مربوط به حمل و نقل را از نظر كمي و كيفي دچار تفاوت‌هاي چشم‌گيري نمود. زيرا راهكارهاي قبلي كم‌تر پاسخ‌گوي نيازهاي فعلي بودند و لازم است به سرعت، پاسخ مناسبي براي مشكلات پيدا شود. در اين شرايط، يافتن راهكارهاي مناسب حل مشكلات، مستلزم تحول به نسبت سريع‌تري در حمل و نقل بود. در اين تحول، به‌كار گرفتن تخصص و تجربه در ساير علوم، هم‌چون برنامه‌ريزي رياضي، اقتصاد، مهندسي و علم مواد، علوم اجتماعي و ده‌ها علوم مختلف ديگر اجتناب‌‌ناپذير مي‌نمود. كتاب حاضر به بررسي مسائل و موضوعات مطرح در مهندسي حمل و نقل و ترافيك هم‌چون مدل‌سازي، برنامه‌ريزي و تحليل سيستم‌هاي حمل و نقل، اقتصاد حمل و نقل، ترافيك و مشخصات جريان، انرژي، محيط زيست، ايمني، طرح هندسي و غيره مي‌پردازد.
فایل فهرست کتاب : Download
عکس جلد کتاب :