ارج نامه-آئینه صادق

سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : یکسال از هجرت زنده یاد دکتر صادق آئینه‌وند، آئینه صداقت و خضوع و خلوص و اسوه اخلاق و نماد سبک زندگی اسلام رحمانی می‌گذرد؛ اما روح پر فتوح آن عالم فرهیخته و عامل شب زنده‌دار و روشنگر تاریخ اسلام همچنان در بین دوستداران و علاقه‌مندان ایشان زنده است. وی که در دفاع از حق و روشنگری در مسائل اجتماعی همواره پای‌بند به مشی اعتدالی بود، در اخلاق‌مداری و مدیریت اخلاقی و مدارا با همکاران کم‌نظیر بود. این ضایعه و ثلمه جبران‌ناپذیر برای نسل جوان ما و دانشجویان عزیز و استادان دانشگاه و جامعۀ علمی ایران که نیازمند الگوهای عملی اسلام رحمانی‌اند، بسیار خسران‌آور است. از این رو و با توجه به این مقدمهگردآوری مقالات این مجموعه توسط ریاست محترم دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس در تاریخ 24/3/1394 با صدور حکمی آغاز شد. صدور این حکم هم‌زمان مواجه شده بود با ارتحال عالم فرزانه زنده‌یاد دکتر صادق آئینه‌وند و به‌طور طبیعی اولین اقدام در این زمینه به بزرگداشت ایشان اختصاص یافت. به این منظور در تابستان 1394 با ارسال نامه رسمی و نیز سیستم مکاتبات اداری و ایمیل به اعضای محترم هیئت علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس و اعضای محترم هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تقاضا شد تا در این باره مقاله‌ای بنگارند که آنها نیز با ارسال مقالات خود دوستان را برای انتشار این ارج‌نامه کمک کردند. این اثر به همت والای بزرگواران دو حوزه علمی یادشده و دیگر علاقه‌مندان روانشاد دکتر آئینه‌وند از دانشگاه‌ها و نهادهای علمی دیگر کشور فراهم آمده است که در این زمان که یک سال از رحلت ایشان می‌گذرد به رسم ادب به روح پاک ایشان هدیه می‌شود. هنگام انتشار ارج‌نامه تلاش شد تا حد ممکن متن‌های ارسالی فرهیختگان عزیز بدون هیچ‌گونه دخل و تصرفی در متن ارج‌نامه منعکس شود.
فایل فهرست کتاب :
عکس جلد کتاب : Download