مبانی نیروگاه

سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : باتوجه به نبود منبع درسی مناسب، بهروز، متناسب با نیروگاههای موجود در کشور و مطابق با سرفصلهای مصوب درس نیروگاهها که به محدودیت آگاهی علمی دانشجو میانجامد، در کتاب مبانی نیروگاهها سعی شده است تا با گردآوری کتابهای روز دنیا در زمینه نیروگاه و با پوشش کامل سرفصلهای مصوب وزارت علوم برای درس مزبور و با تمرکز بیشتر به نیروگاههای موجود در کشور، کتابی تألیف شود که خلأ موجود را پر کند و بتواند بهعنوان کتاب درسی مناسب و کامل مورد استفاده دانشجویان، اساتید و کارشناسان صنایع مربوط قرار گیرد. کتاب حاضر در 10 فصل تدوین شده است و در نگارش آن تلاش شده است تا حد امکان از واژگان فارسی و رایج در صنعت نیروگاه استفاده شود. کتاب تألیف شده شامل مبانی انواع مختلف نیروگاهها نظیر نیروگاه حرارتی، هستهای، آبی، بادی، مگنتوهیدرودینامیک و هسته ای است.
فایل فهرست کتاب : Download
عکس جلد کتاب :