شیوه‌نامه ویرایش دانشگاه تربیت مدرس

مترجم/مترجمان : -
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : (سفارش تأليف)
شابک : 978-600-5394-61-0
شمارگان : 1000
تاریخ انتشار : 1392
نوبت چاپ : -
چاپ : چاپ اول (1392)
قیمت : 100.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : بهره‌گیری از زبان فارسی در زمینه علم، ضرورت نگارش شیوه‌نامه‌ای یکسان و کاربردی را برای نگارش رساله‌ها، پایان‌نامه‌ها، پژوهش‌ها و نگارش‌های دانشگاهی اعم از کتاب، مقاله و جزوه‌های آموزشی به زبان و خط معیار فارسی بیشتر و بیشتر می‌کند. برای تحقق‌بخشی به این هدف، در دانشگاه تربیت مدرس، تنها دانشگاه ویژه تحصیلات تکمیلی در ایران، دو اقدام اساسی انجام گرفت: 1- ارائه درس زبان و نگارش فارسی در گروه دروس مدرسی، ویژه اخذ مدرک صلاحیت مدرسی؛ ... 2- تدوین شیوه‌نامه پیش‌رو با هدف یکسان‌سازی، معیارسازی و درست‌نویسی متون علمی و آموزش و دانشگاهی. ... نگارندگان این شیوه‌نامه کوشیده‌اند این دو هدف را در این کتاب جمع‌آورده، در معرض استفاده و قضاوت پژوهشگران قرار دهند. مطالب این کتاب در دو بخش سامان یافته است: 1- نگارش‌های دانشگاهی؛ 2- راهنمای ویرایش و زبان معیار. در فصل‌های یازده‌گانه کتاب عمده نیازهای مخاطبان در زمینه‌های متنوعی چون «مستندسازی و ارجاع‌دهی؛ آشنایی با قالب‌های نگارش دانشگاهی شامل پایان‌نامه/ رساله، مقاله و گزارش‌نویسی؛ زبان معیار، انواع و ویژگی‌های آن؛ نشانه‌گذاری و اصول آن؛ شیوه خط فارسی . املای درست واژگان؛ آوانگاری، عددنویسی، فرمول‌نویسی و سال‌نگاری؛ خطاهای واژگانی، تعبیری و اصلاحی؛ و خطاهای دستوری» شناسایی و با استفاده از آخرین منابع، پاسخ‌های مناسب ارائه شده است.
فایل فهرست کتاب : <#f:5123/>
عکس جلد کتاب : <#f:5124/>