نقش ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی


 
نقش ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی تاریخ ثبت : 1395/01/30
طبقه بندي : ,,
عنوان اصلی کتاب : نقش ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی
دانشکده : کشاورزی
siteid دانشکده : 30
ادامه عنوان اصلی کتاب : (عناصر خود با تأثیر کلان) / (چاپ سوم با بازنگری کامل)
نگارنده/نگارندگان : دکتر محمد جعفر ملکوتی، دکتر محمد مهدی طهرانی
مترجم/مترجمان : -
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 964-6213-73-1
شمارگان : -
تاریخ انتشار : -
نوبت چاپ : -
چاپ : چاپ اول (1378) / چاپ سوم (1384)
قیمت : 52.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : چاپ سوم این کتاب با درنظر گرفتن مبانی تئوری نقش این عناصر در چرخه زندگی، پس از بیان کلیاتی درمورد مصرف بهینه کود در ایران، به ذکر نقش این عناصر در گیاه، دام و انسان پرداخته و به شناخت علل کمبود و چگونگی رفع کمبود آنها در گیاهان زراعی و باغی با ذکر تحقیقات انجام شده در کشور و سایر کشورها پرداخته شده است. همچنین مبحث غنی سازی محصولات کشاورزی (Enrichment) از طریق مصرف این عناصر به صورت کامل تشریح شده که گامی مؤثر در تغذیه و در نتیجه ارتقای سطح سلامت دام و انسان داشته و بسیار مورد توجه است. در این کتاب علاوه بر نقش ریزمغذی ها، به آثار تغذیه ای عناصری نظیر سیلیسیم، سلنیم، نیکل، کبالت، وانادیوم، کروم، کادمیم و تیتانیوم درگیاه، دام و انسان نیز پرداخته شده و علایم کمبود و نقش سازنده و یاآلایندگی این عناصر به تفکیک مورد بحث قرار گرفته، همچنین به نقش دو عنصر پرنیاز کلسیم و منیزیم در گیاهان و بخصوص در بهبود کیفیت محصولات باغی اشاره شده است. در مجموعه حاضر به مطالب جدیدی نظیر نقش آنتی اکسیدان ها در کیفیت محصولات کشاورزی، ارتقای سطح سلامت جامعه و همچنین اهمیت تغذیه برگی پرداخته شده است.
فایل فهرست کتاب : <#f:5123/>
عکس جلد کتاب : <#f:5124/>
تعداد نمایش : 250 <<بازگشت