اصول پرورش قارچهای خوراکی


 
اصول پرورش قارچهای خوراکی تاریخ ثبت : 1395/01/30
طبقه بندي : ,,
عنوان اصلی کتاب : اصول پرورش قارچهای خوراکی
دانشکده : کشاورزی
siteid دانشکده : 30
ادامه عنوان اصلی کتاب : (چاپ ششم با تجدید نظر)
نگارنده/نگارندگان : دکتر ابراهیم محمدی گل تپه، دکتر ابراهیم پورجم
مترجم/مترجمان : -
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 978-600-5394-16-0
شمارگان : -
تاریخ انتشار : -
نوبت چاپ : -
چاپ : چاپ اول (1373) / چاپ پنجم (1384)
قیمت : 149.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : كتاب برگزيده در اولين دوره كتاب برتر دانشگاه تربيت مدرّس (1382)
توضیحات : این کتاب برای دانشجویان رشته های بیماری شناسی گیاهی، علوم باغبانی، بیوتکنولوژی، علوم گیاهی، زراعت، ترویج و آموزش کشاورزی مقاطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی به عنوان کتاب درسی و مرجع قابل استفاده است. فصول چاپ پنجم این کتاب عبارت است از: مقدمه، قارچ خوراکی دکمه ای، غنی سازی کمپوست پنجه دوانی شده قارچ به­وسیله مکمل های غذایی، کارایی بیولوژیکی نمود و شاخص میزان تولید محصول قارچ، قارچ های خوراکی صدفی، قارچ خوراکی والواریلا، قارچ خوراکی شی تاکه (قارچ جنگلی)، قارچ گوش چوب، قارچ کوپرینوس یا مرد پشمالو، مورال ها، قارچ خوراکی مرغ چوب یا رقص پروانه ای، قارچ سرمیمون یا ریش پیرمرد، سایر قارچ های خوراکی، خشک کردن قارچ خوراکی، ارزش غذایی و ترکیبات شیمیایی قارچ خوراکی، ارزش اقتصادی تولید قارچ خوراکی، آفات و بیماری های قارچ خوراکی.
فایل فهرست کتاب : <#f:5123/>
عکس جلد کتاب : <#f:5124/>
تعداد نمایش : 411 <<بازگشت