مباني زراعت جو لخت

دانشکده : کشاورزی
siteid دانشکده : 30
ادامه عنوان اصلی کتاب : -
نگارنده/نگارندگان : دكتر مجيد آقاعليخاني، دكتر علي مختصي بيدگلي و دكتر سعيد صوفي زاده
مترجم/مترجمان : -
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 978-600-5394-28-3
شمارگان : 1000
تاریخ انتشار : -
نوبت چاپ : <#f:5125/>
چاپ : چاپ اول (1389)
قیمت : 59.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : كتاب «مباني زراعت جو لخت» به بررسي جامع گياه‌شناسي و اكولوژي يكي از غلات پرداخته و تمامي عمليات كاشت، داشت، برداشت و تناوب زراعي مناسب جو لخت را تشريح نموده است. با تأليف اين اثر نگارندگان تلاش كرده‌اند تا زمينه‌هاي رويكرد مؤثر متخصصان و پژوهشگران بخش زراعت و اصلاح نباتات و دستگاه‌هاي اجرايي كشور را به بهره‌برداري علمي و پايدار از اين نعمت الهي فراهم نمايد. ويژگي‌هاي منحصر به فرد جو لخت در مقايسه با جو معمولي و ذرت كاربردهاي متعددي از اين محصول در بخش تغذيه انسان، دام و طيور ترسيم نموده است. با توجه به انطباق نيازهاي اكولوژيك اين گياه با ويژگي‌هاي اقليمي سرزمين پهناور ايران، انتظار مي‌رود آشنايي كامل با اين غله ارزشمند، دستيابي جامعه به امنيت غذايي و پايداري در توليد غلات و فراورده‌هاي دامي را تسهيل نمايد.
فایل فهرست کتاب : <#f:5123/>
عکس جلد کتاب : <#f:5124/>