ميكوريزا (بيولوژي و آناتومي)

ميكوريزا (بيولوژي و آناتومي) تاریخ ثبت : 1395/01/30
طبقه بندي : ,,
عنوان اصلی کتاب : ميكوريزا (بيولوژي و آناتومي)
دانشکده : کشاورزی
siteid دانشکده : 30
ادامه عنوان اصلی کتاب : -
نگارنده/نگارندگان : آر.لاري پترسون، هوگوس بي ماسيكوت و ليوايز اچ، ملويل
مترجم/مترجمان : دكتر ابراهيم محمدي گل‌تپه، دكتر يونس رضاي دانش و دكتر سهيلا ميرزايي
ترجمه / تألیف : -
تهیه و تنظیم : -
سفارش تألیف : -
شابک : 978-600-5394-29-0
شمارگان : 2000
تاریخ انتشار : -
نوبت چاپ : -
چاپ : چاپ اول (1390)
قیمت : 94.000
سال چاپ کتاب اصلی : -
صفحات ترجمه شده : -
کتاب برگزیده : -
توضیحات : وجود رابطه همزيستي بين رشته و قارچ‌هاي ميكوريز در اوايل دهه 1800 شناخته شد. اين روابط شايع‌ترين سيستم همزيستي روي زمين است. روابط ميكوريزايي را مي‌توان در تمام اكوسيستم‌ها و در گونه‌هاي مهم جنگلي و زراعي مشاهده نمود. بر اساس الگو‌هاي ساختاري همزيستي بين گياه و قارچ، هفت دسته ميكوريز توصيف شده است. اين كتاب نتيجه همكاري طولاني بين نويسندگان در شناخت تنوع ساختاري ميكروريزها در مقياس‌هاي مختلف است. بررسي منابع و كنفرانس‌هاي بين المللي اخير نشان مي‌دهد كه تحقيقات اصلي در زمينه قارچ‌هاي ميكوريز شامل مطالعات مولكولي، فيزيولو‍ژيكي و اكولوژيكي است. ‌هدف اين كتاب ارائه خصوصيات مورفولوژيكي و آناتوميكي تمام دسته‌هاي ميكوريزايي است. ما معتقديم كه اطلاعات ساختاري كه ارائه گرديده است براي تمامي محققيني كه در زمينه‌هاي مختلف ميكوريز مطالعه مي‌كنند زمينه‌اي را محيا مي‌نمايد كه با توجه به آن مي‌توانند سوالات مربوط به وظايف قارچ‌هاي ميكوريز را مطرح نمايند. كتابي كه در پيش رو داريد مجموعه نسبتا كاملي از ويژگي‌هاي ساختاري و بيولوژيكي و نيز نحوه عملكرد گروه‌هاي مختلف قارچ‌هاي ميكوريز مي‌باشد. بدين جهت مجموعه حاضر طيف وسيعي از مخاطبان اعم از دانشجويان و محققين علوم مختلف نظير دانشجويان دوره كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري قارچ‌شناسي، بيماري شناسي گياهي، خاك‌شناسي، علوم باغباني، زراعت، زيست‌شناسي؛ منابع طبيعي و جنگل‌داري؛ ميكروبيولوژيست‌ها، اكولوژيست‌ها و ساير متخصصين را در بر‌مي‌گيرد. ‌اميدواريم اطلاعات ارائه شده در اين كتاب، خوانندگان را به شناسايي قارچ‌هاي ميكوريز با جزئيات بيشتر ترغيب نمايد. منابعي براي بحث بيشتر در مورد هر موضوع ارائه گرديده است. اين كتاب شامل يك ضميمه خلاصه است كه چگونگي تهيه تصاوير را توضيح مي‌دهد و همچنين شامل يك واژه‌نامه است كه مهمي‌ترين واژه‌هاي مربوط به جنبه‌هاي ساختار ميكوريز را در بر‌مي‌گيرد.
فایل فهرست کتاب : <#f:5123/>
عکس جلد کتاب : <#f:5124/>