متن کامل خبر


 
لزوم توجه خاص به تامين منابع پژوهشي و گسترش روابط بين الملل در دانشگاه

خلاصه خبر: در نشست شوراي دانشگاه كه بيست و سوم آذر ماه در سالن شوراي دانشگاه برگزار شد، رييس دانشگاه در خصوص توجه اعضاي هيات علمي به شناسايي فرصت ها و تامين منابع پژوهشي دانشگاه تاكيد كرد.

در نشست شوراي دانشگاه كه بيست و سوم آذر ماه در سالن شوراي دانشگاه برگزار شد، رييس دانشگاه در خصوص توجه اعضاي هيات علمي به شناسايي فرصت ها و تامين منابع پژوهشي دانشگاه تاكيد كرد.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام فلاح رفیع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه بحث عقل غربی و عقل قرآنی و تببین نظریه داروین اظهار داشت: در زمینه نقد و بررسی نظریه داروین ابتدا به بیان موارد نقض آن می پردازیم و سپس موارد اثباتی بر علیه این نظریه را بررسی می کنیم.
در زمینه نقض نظریه ، 4 مورد نبود واسطه ها، تببین ناپذیری علمی- عینی در صورت یافت حد واسطه ها، عدم روند ثابت در انتخاب طبیعی و وجود هم اکنونی انواع انتقالی وجود دارد که در زمینه گیاهان و حیوانات مطرح است و در بررسی های آینده به موارد انسانی اشاره خواهد شد.
در ادامه دکتر احمدی رییس دانشگاه به اهميت نشست مدیران گروهها اشاره کرد و گفت: روسای دانشکده ها در این زمینه توجه لازم را مبذول نمایند که از بابت طرح تحول دانشگاه و فعالیت های بین المللی، حضور مدیران گروهها و هیات رییسه دانشکده ها حائز اهمیت است.



وي خاطر نشان كرد: ارزیابی درونی در سال های گذشته آغاز شده بود که گروه های علمی، ارزیابی درونی از وضعیت خود داشته باشند و اکنون بسیاری از گروه ها از این مساله استقبال کرده اند. ارزیابی درون بخشی از ارکان بهینه سازی عملکرد و اصلاح ساختار سازمانی است که توسط خود گروهها انجام می شود و دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه آن را پیگیری می کند و در دو مرحله اين ارزيابي انجام مي شود و و در حال حاضر گروه ها به صورت اختياري مي توانند متقاضي ارزيابي دروني باشند و در مراحل بعدي اين امر در سنوات آينده اجباري خواهد شد و هم اكنون گروههاي زيادي از اين امر استقبال نموده اند.
وی در خصوص روابط بین الملل و درآمدهای پژوهشی تصریح کرد: طبق آمار، طي سال هاي اخير وضعیت اقتصادی کشور به گونه ای بوده که دانشگاهها دچار افت درآمد پژوهشی شدند که در راستاي برون رفت از اين مشكل، رویکرد برون گرا بايد در دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی نسبت به شناسایی فرصت ها و استفاده از آنها صورت بگیرد.
رييس دانشگاه گفت: توجه خاص به روابط بین الملل و تامین درآمدهای پژوهشی بسیار حائز اهمیت است و استفاده و معرفی فرصت ها و تشویق اعضای هیات علمی در ورود به اين عرصه ها بسیار مهم است.
وی با اشاره به دومین انتخابات شورای صنفی دانشجویان تاکید کرد: معاونت دانشجویی در این زمینه تلاش های بسیاری را انجام داد و این انتخابات سبب ایجاد پویایی در محیط دانشجویی شد و اميدواريم اعضاي اين دوره نيز همانند دوره قبل شورای صنفی در احقاق حقوق و پیگیری مطالباتی صنفی دانشجویان كوشا باشند.
وی با اشاره به گزارش فعالیت های معاونت فرهنگی اظهار داشت: در آبان ماه سال جاري، 60 عنوان فعالیت مربوط به اين معاونت گزارش شده است كه اين فعاليت ها سبب ایجاد پویای فرهنگی در فضاي دانشگاه شده است.
در ادامه جلسه روش انتخاب دو نفر نماینده دانشجویان در شورای دانشگاه از سوي معاون دانشجويي مطرح شد و پس از بحث و بررسي اعضاي شورا،‌ مقرر و تصويب شد؛ دو نفر از نمایندگان دانشجویان در شورای دانشگاه از اعضای منتخب شورای صنفی با ترجیح بر یک نفر نماینده از دانشکده علوم انسانی انتخاب شوند.
در ادامه اعضای شورا در خصوص درآمدهای آموزشی و پژوهشی و توجه به آورده های علمی و نیروی انسانی در کنار آن، پایش سلامت روحی دانشجویان، برگزاری دوره های آموزش آزاد و حمایت از آنها و مشارکت دانشجويان در پروژه های دانشجویی و حق الزحمه آنان مطالبی را بیان کردند.


29 آذر 1394 / تعداد نمایش : 2018