متن کامل خبر


 
آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره ملی و نخستین همایش بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران

خلاصه خبر: بیست و چهارمین کنگره ملی و نخستین همایش بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران به همت دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی، با حضور وزیر جهاد کشاورزی، اساتید و صاحبنظران این حوزه، 27 مهرماه در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران آغاز به کار کرد.

بیست و چهارمین کنگره ملی و نخستین همایش بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران به همت دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی، با حضور وزیر جهاد کشاورزی، اساتید و صاحبنظران این حوزه، 27 مهرماه در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران آغاز به کار کرد.
در مراسم افتتاحیه محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه صنایع غذایی حلقه ای است که در آن، همه زنجیره ها از نهاده تا سفره نیازمند نظارت و پشتیبانی است، خطاب به تولیدکنندگان ایرانی گفت: همه باید در کنار هم و به صورت زنجیره از تامین نهاده ها تا سر سفره مصرف کنندگان نظارت داشته باشیم و از یکدیگر پشتیبانی کنیم . در دنیای امروز رقابت تولید کنندگان بین المللی این صنعت چشم گیر است . آن ها با استفاده از شرکت های زنجیره ای محصولات عرضه می کنند، ما نیز باید بتوانیم وارد این زنجیره شده و محصولات خود را به بازار جهانی عرضه کنیم .
وی افزود: با توجه به ایجاد زیر ساخت های آب و خاک و توانمند سازی نیروی انسانی و استفاده از تجربیات نهفته در میان کشاورزان سنتی می توانیم بزودی از اقتصاد معیشتی به اقتصاد صنعتی و تولید انبوه برسیم.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به استاندارد سازی محصولات کشاورزی صادراتی گفت: صادرات محصول نیازمند هماهنگی بین دولت ها نیز هست؛ در اختیار گرفتن بازار مصرف کار ساده ای نیست و دولت ها به راحتی آن را از دست نمی دهند.
وزیر کشاورزی گفت: صادرات محصولات غذایی نیازمند ایجاد شبکه و هلدینگ است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی ایجاد شود، تجربه صادرات محصولات کشاورزی به روسیه نشان داد که این عرصه نیازمند فعالیت و هماهنگی های بیشتری بین همه اجزای جامعه است.

صنایع علوم غذایی

حجتی تاکید کرد: متاسفانه وارد کنندگان ایرانی به راحتی و بدون دریافت هیچ امتیازی بازار مصرف ایران، این سرمایه گرانبها را در اختیار کشورهای خارجی قرار می دهند. بازار چند ده میلیونی مصرف یک ابزار قدرتمند در معادلات سیاسی و نظامی است و باید از آن حراست کرد.
حجتی نیروی انسانی جوان و تحصیل کرده را از دیگر نقاط قوت بازارمحصولات غذایی دانست و اظهار کرد: در صورت تولید محصولات غذایی زمینه اشتغال جوانان نیز فراهم خواهد شد.
پیش از وزیر جهاد کشاورزی، دکتر عزیزی عضو هیات علمی دانشگاه و دبیر این کنگره در خصوص اهداف برگزاری این همایش گفت: هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات بین تولید کنندگان و ایجاد ارتباط با شرکت های بین المللی برای توسعه و گسترش صادرات محصولات غذایی است.
وی افزود : این کنگره از 27 تا 29 مهر ماه با حضور 18 شرکت تولید کننده محصولات غذایی و با همکاری 28 دانشگاه داخلی برگزار می شود و در طول برگزاری آن، 500 پوستر به نمایش درمی آید و 96 نفر از استادان و کارشناسان صنایع علوم غذایی سخنرانی خواهند کرد.
دکتر عزیزی ادامه داد: برخی از سخنرانان از کشورهای خارجی هستند و موضوع سخنرانی آنها توسعه صادرات محصولات غذایی در سطح بین المللی می باشد.

28 مهر 1395 / تعداد نمایش : 647