متن کامل خبر


 
زمینه های ارتقاء همکاری دانشگاه تربیت مدرس و بنیاد مستضعفان بررسی شد

خلاصه خبر: در نشست مشترک معاونین دانشگاه و رؤسای پژوهشکده ها با نمایندگان بنیاد مستضعفان که روز شنبه دهم بهمن ماه جاری در اتاق شورا برگزار شد، زمینه های ارتقاء همکاری دانشگاه تربیت مدرس و بنیاد مستضعفان بر اساس تفاهم نامه منعقد شده فی ما بین وزارت علوم و بنیاد بررسی گردید.

 
در نشست مشترک معاونین دانشگاه و رؤسای پژوهشکده ها با نمایندگان بنیاد مستضعفان که روز شنبه دهم بهمن ماه جاری در اتاق شورا برگزار شد، زمینه های ارتقاء همکاری دانشگاه تربیت مدرس و بنیاد مستضعفان بر اساس تفاهم نامه منعقد شده فی ما بین وزارت علوم و بنیاد بررسی گردید.
در ابتدای این نشست دکتر فتح الهی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن اشاره به پیشنهادات ارائه شده از سوی دانشگاه تربیت مدرس به بنیاد گفت: اگر ظرفیت آموزش عالی با ظرفیت اقتصادی بنیاد پیوند بخورد و همکاری ها گسترش یابد ،نتیجه این فعالیت ها به توسعه اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی منجر خواهد شد.
وی به 4 زمینه اصلی همکاری اشاره کرد و افزود: دانشگاه تربیت مدرس در چارچوب تفاهم نامه در 4 محور، مشاوره، پژوهش، آموزش و انتشارات می تواند همکاری ها را به طور مؤثری گسترش دهد. ظرفیت های دانش و امکانات و توسعه تکنولوژیک دانشگاه می تواند در راستای فعالیت های محرومیت زدایی بنیاد، بسیار کمک کننده باشد.
در ادامه دکتر عسگری مشاور رئیس بنیاد مستضعفان و مدیر عامل مؤسسه تحقیق و توسعه نوین دانشمند بر ایجاد ارتباط مؤثر بین دانشگاه و بخش های صنعتی و اقتصادی بنیاد به منظور آسیب شناسی، رفع مشکلات موجود و افزایش منفعت اقتصادی تأکید کرد و گفت: ارتباط بین صنعت و دانشگاه تا کنون سابقه خوب و موفقیت آمیزی نداشته است. برای از بین بردن نگرش منفی بین دانشگاه و صنعت باید قدم هایی برداشته شود. بنیاد برای حل مسائل خود به دانش نیاز دارد و به راهکارهایی که دانشگاه توان ارائه آن را دارد نیازمند است.

زمینه های ارتقاء همکاری دانشگاه تربیت مدرس و بنیاد مستضعفان

دکتر فتح الهی برای تسهیل همکاری با بنیاد مستضعفان پیشنهاد تشکیل کمیته ای متشکل از نمایندگان دوطرف ارائه داد و اظهار داشت: این کارگروه متشکل از نماینده مراکز تحقیقاتی، آموزش، دفتر پژوهش های کاربردی و پارک و مرکز رشد دانشگاه و نمایندگان بنیاد به منظور تسهیل همکاری ها و به عنوان پایگاهی که رابطه دانشگاه را توسعه بخشد، کار خود را بر اساس ماده 4 تفاهم نامه وزارت علوم و بنیاد آغاز می کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در تشریح وظایف کارگروه گفت: تدوین برنامه همکاری سالانه بین بنیاد و دانشگاه، توسعه همکاری ها و تعامل، تنظیم اعتبارات مورد نیاز همکاری، نظارت بر همکاری های انجام شده، ایجاد زمینه همکاری با دانشگاه های دیگر و ظرفیت سنجی دانشی و فنی در دانشگاه از مهم ترین وظایف کارگروه خواهد بود.
دکتر فتح الهی خاطر نشان کرد: بدست آوردن یک مدل همکاری مؤثر بین دانشگاه ها و صنعت از اهمیت بسیاری برخوردار است چراکه تا کنون به دلیل عدم وجود یک مدل کارآمد، ارتباط و همکاری بین صنعت و دانشگاه ضعیف بوده است.
در بخش دیگری از این نشست، دکتر جلالی در خصوص زمینه های همکاری در حوزه آموزش تصریح کرد: در حوزه آموزش زمینه های فعالیت بسیار است که بر اساس نیاز بنیاد می توان آن ها را برنامه ریزی کرد. در راستای تقویت بنیه علمی متخصصین بنیاد در رشته های مختلف امکان برگزاری دوره های کوتاه مدت، تک درس و کارگاه ها و بهره گیری از آموزش مجازی وجود دارد. معرفی نخبگان دانشگاه به بنیاد بر اساس نیازهای آن نیز می تواند یکی دیگر از روش های همکاری باشد.
دکتر کردناییچ، دکتر عصاری، دکتر چهارسوقی، دکتر مزینی، دکتر حسنی و دکتر خاجی نیز در طول نشست به بیان نظرات در حوزه های تخصصی خود و زمینه های همکاری در مراکز پژوهشی دانشگاه پرداختند.


11 بهمن 1394 / تعداد نمایش : 2422