متن کامل خبر


 
فعالیت های بین المللی دانشکده علوم زیستی تشریح شد

خلاصه خبر: در نشست سوم تیرماه شورای دانشگاه، گزارشی از فعالیت های بین المللی دانشکده علوم زیستی ارائه شد.

در آغاز این نشست دکتر خواجه رییس دانشکده علوم زیستی گزارشی از فعالیت بین المللی این دانشکده ارائه کرد.
وی اظهار داشت: با تصویب طرح تحول راهبردی دانشگاه در سال 95 بر اساس 4 محور اصلی برون گرایی و حضور فعال بین المللی، تعامل میان رشته ای، خود اتکایی و سرآمدی همه جانبه در کیفیت، دانشکده علوم زیستی نیز تلاش نمود تا این اهداف را مد نظر قرار دهد. همچنین سعی کردیم اهداف دانشکده که شامل مرجعیت علمی و آموزشی، فرهنگ سازی علمی و پژوهشی و توسعه دانش بنیادی و فناوری و تامین نیازهای جامعه است را در راستای اهداف طرح تحول دنبال کنیم تا در یک جهت و همسو با هم بتوان به اهداف مورد نظر دانشگاه دست یافت.
وی افزود: در زمینه فعالیت های بین المللی آموزشی، دانشکده علوم زیستی متولی برگزاری المپیاد بین المللی زیست شناسی در سطح دانش آموزی بود و دکتر حسینخانی نیز دبیر علمی این المپیاد بودند که طبق نظر صاحب نظران این امر، این المپیاد جزء بهترین المپیاد¬های برگزار شده از نظر علمی و سایر موارد بود که برای دانشکده و دانشگاه مایه افتخار است.
وی همچنین ورود به دوره های آموزشی آیسته و میزبانی دانشجویانی از کشورهای آلمان و ایرلند، تبادل استاد و دانشجو در قالب برنامه اراسموس پلاس و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه های رومانی و فنلاند را از دیگر برنامه های علمی بین المللی دانشکده عنوان کرد.
رییس دانشکده علوم زیستی در خصوص برنامه های بین المللی پژوهشی دانشکده نیز تصریح کرد: در این راستا طرح Horizan 2020 از سوی دکتر حسینخانی در حال پیگیری و اجراست و اساتید باید از آن استفاده بهتر و بیشتری ببرند.
همچنین توسعه روابط با کشورهای بلوک شرق که در برنامه های کلان کشور دیده شده نیز در سیاست های دانشکده قرار دارد و تعامل با کشورهای روسیه، چین و ژاپن در اولویت است و در این راستا سعی کردیم تا تعاملات و همکاری های بین المللی خود را با این کشورها توسعه دهیم.
دکتر خواجه افزود: سخنرانی های علمی خوبی طی دو سال گذشته از سوی سخنرانان بین المللی در دانشگاه برگزار شده است و اساتید ما نیز در همایش های بین المللی زیادی شرکت کردند و اعضای هیات علمی دانشکده در سال های اخیر 110 مقاله علمی مشترک با اساتید خارج از کشور به چاپ رساندند.
وی افزود: در حال حاضر در دانشکده 38 دانشجوی کارشناسی ارشد و 13 دانشجوی دکتری بین المللی مشغول به تحصیل هستند و بیش از 100 نفر از دانشجویان دکتری دانشکده به فرصت مطالعاتی اعزام شده اند. همچنین اساتید دانشکده در زمینه ویرایش مجلات علمی خارج از کشور و چاپ کتاب های بین المللی نیز فعالیت دارند.
وی در ادامه در خصوص نحوه همکاری دانشکده با کشورهای چین، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا ، فرانسه و آلمان توضیحاتی را عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: اگر ما قدرت خود اعم از دانش و یا نخبگان حاضر در کشور را به سایر کشورها نشان دهیم و آنها ببینند که به قدرت ما احتیاج دارند قطعا برای آن هزینه خواهند کرد و ما می توانیم تعاملات خوبی با آنها داشته باشیم.
خواجه در پایان خاطرنشان کرد: ما در دانشکده علوم زیستی تلاش کردیم گام هایی هرچند کوچک در جهت رسیدن به اهداف طرح تحول راهبردی دانشگاه برداریم و با رعایت تمام مسائل عقیدتی و حقوق معنوی بتوانیم روابط پایداری با سایر کشورها داشته باشیم.
 


5 تیر 1398 / تعداد نمایش : 1605