متن کامل خبر


 
جلسه معارفه شورای مرکزی صنفی اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه برگزار شد

خلاصه خبر: جلسه معارفه شورای مرکزی صنفی جدید اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه 24 اردیبهشت با حضور دکتر احمدی رئیس و دکتر موسوی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه در سالن شورای دفتر ریاست برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر موسوی به نقش مشارکت جمعی در رشد و اعتلای دانشگاه اشاره کرد و گفت: اساس کار در معاونت پشتیبانی بر مشارکت جمعی بنا شده است. در جلساتی هم که با اعضای شورای صنفی برگزار کردیم با بیان شفاف و صادقانه مشکلات موجود بر مشارکت حداکثری تأکید شد. هر یک از ما عضوی از اعضای خانواده دانشگاه هستیم که اگر چه وظایف و مسئولیت های مختلفی بر دوش داریم اما در نهایت با همکاری و تعامل با یکدیگر برای تعالی و ارتقای خانواده دانشگاه تلاش می کنیم.
وی خاطر نشان کرد: شورای صنفی نه در مقابل مدیریت بلکه در کنار مدیریت به عنوان یک واسطه، مسائل و دغدغه های کارکنان را با مسئولین در میان می گذارد و در تعامل منطقی با مدیران و کارمندان است. رویکرد شورای صنفی باید رویکردی تعاملی باشد چرا که رویکرد مؤاخذه، منجر به تنش شده و مانع تعادل و همکاری می شود. شورای صنفی بخشی از مدیریت است که همچون بازویی کارآمد عمل می کند و با همکاری، هم افزایی، انرژی و تعامل مناسب و پسندیده، مدیریت کلان دانشگاه را در حل مشکلات و بهبود مسائل رفاهی کارکنان یاری می رساند. سختی و راحتی در امور برای همه وجود دارد، امیدواریم با ایجاد ارتباط عمیق و اثرگذار بین شورای جدید و مدیریت در فضایی منطقی، دوره ی همکاری خوبی رقم بزنیم.
دکتر احمدی ضمن اشاره به همکاری مدیریت دانشگاه با تشکل شورای صنفی در دوره های گذشته، از همراهی و تعامل شورای صنفی کارکنان تشکر کرد و گفت: یکی از اصول جامعه مدنی تعامل و هم افزایی است. در 2 دوره گذشته شورای صنفی با برگزاری جلسات متعدد و تعامل بسیار با مدیریت دانشگاه، تحمل مشکلات و همراهی با مسئولین به ایجاد راه حل برای مسائل موجود کمک کرد. از شورای صنفی تقاضا دارم ضمن مطرح کردن خواسته های کارکنان، با ارائه پیشنهاد و در اختیار گذاردن تجربیات خود، گره گشای مشکلات باشند. بی شک این همکاری دوستانه و صمیمانه می تواند به رفع معضلات کمک کند و این بهترین راه تعالی دانشگاه است.
وی افزود: به خصوص با تغییر مدیریت و حضور دکتر موسوی که با تدبیر و اقتدار بیشتر در جهت ساماندهی مباحث پشتیبانی و رفع مشکلات کارکنان گام برداشتند، همراهی و همکاری شورای صنفی و مسئولین بیش از پیش دیده شد. آثار کارنامه درخشان دکتر موسوی در ایجاد رضایت شغلی برای کارکنان و انعکاس عملکرد 8 ماهه ی وی در دانشگاه نشان از رضایت مندی بیشتر کارکنان دارد.
رئیس دانشگاه تصریح کرد: برخی مشکلات دانشگاه ناشی از مشکلات کلان کشور است که با برنامه ریزی خوب و پشتوانه بودجه ای، امیدواریم زمینه رفع مشکلات کارکنان و اعضای هیأت علمی فراهم شود. اما برخی معضلات با همفکری و همکاری گروهی قابل حل و فصل است.
دکتر احمدی به اجرای طرح تحول راهبردی و اصلاح روال های اداری اشاره کرد و گفت: برای حل بعضی از مشکلات مزمن دانشگاه به فعالیت های تیمی و روش های نوآورانه و خلاقیت نیازمندیم. برخی امور با صرف هزینه و ایجاد زیرساخت های بسیار اصلاح می شوند اما در مواردی تنها ایجاد ابتکار عمل در روال های اداری و نوآوری در گردش کار بدون صرف هزینه، به رفع مشکل می انجامد.
وی اضافه کرد: شما می توانید با تدوین روش های گردش کار مبتکرانه و انعکاس آن به مدیریت، به چابک شدن سیستم اداری و تعالی دانشگاه کمک کنید و سرعت خدمت رسانی به استاد و دانشجو را افزایش دهید. همه ما مسئول هستیم و باید در زنجیره ی انجام کار اثرگذار و پیگیر باشیم. کارایی و کارآمدی، سرعت و دقت عمل، حرکت در جهت بهبود فرایندها و ارائه ایده های نو آورانه از سوی کارمندان را ارزش می نهیم.
دکتر احمدی در خصوص اهمیت برگزاری دوره های مهارت آموزی گفت: توسعه دوره های مهارت آموزی شامل آموزش زبان انگلیسی، دوره های سلامت جسم و روان، مهارت های تخصصی ویژه بخش های مختلف و... کارکنان را توانمند تر می کند. راه اندازی مرکز آموزش مهارت های تخصصی با هدف ارتقاء علمی و فنی کارکنان در حال پیگیری است. گذراندن دوره های تخصصی و ارزش یابی در پایان دوره می تواند ضمن افزایش توانایی کارکنان آنان را از مزایایی نیز بهره مند کند.
در ادامه ملائیان، رئیس شورای مرکزی صنفی اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه با قدردانی از فضای بسیار مثبت ایجاد شده توسط دکتر موسوی به برخی وظایف شورا ، همانند نقش اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و مشاوره اشاره کرد و افزود: شورای مرکزی صنفی جدید اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه کار خود را با شعار " تکریم، تشویق و آموزش های تخصصی" آغاز کرده و 6 کارگروه شامل؛ کارگروه ادارای (اسماعیلی)، کارگروه مالی (حیاتی)، کارگروه رفاهی (ملائیان)، کارگروه تربیت بدنی ( پلمه)، کارگروه مجلات (سوری) و کارگروه ارتباط با دانشگاه های دیگر (سنایی- یوسفی) تشکیل داده است.
وی حرکت شورای صنفی را در جهت اهداف دانشگاه و مطالبات کارکنان دانست و خواستار حضور رسمی همراه با حق رأی یکی از اعضای شورای مرکزی صنفی در شوراهای مختلف دانشگاه شد.
در پایان این جلسه و در پاسخ به درخواست رئیس شورای مرکزی صنفی اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه، دکتر موسوی پیشنهاد حضور نماینده شورای مذکور در جلسات شورای اداری-مالی دانشگاه را (به دلیل طرح مباحث مرتبط با فعالیت شورا) مطرح کرد که با موافقت رئیس دانشگاه همراه بود.
همچنین در پاسخ به درخواست برنامه ریزی در راستای رفع مشکل مسکن کارکنان دانشگاه، معاون پشتیبانی و منابع انسانی گفت: مسکن یکی از اولویت های تحت پیگیری من است که این مسئله با جدیت دنبال می شود.


25 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 2820