جهت ارتقاء سطح بهداشت در آمادهسازی و پخت مواد غذایی و جلوگیری از بروز عفونتهای گوارشی، سمینار آموزشی ویژه پرسنل آشپزخانه روز شنبه مورخ 95/05/02 با شركت 50 نفر پرسنل شاغل در بخشهای مختلف آشپزخانه توسط مرکز بهداشت و درمان در تالار شهید مطهری دانشگاه برگزار گرديد.
سرفصل مطالب مطرح شده در سمینار به شرح زیر میباشد:
آموزش بهداشت فردی
تصحیح رفتارهای غیر بهداشتی
آشنایی با بهداشت مواد غذایی
ظروف و ابزار کار
معرفی و نحوه استفاده صحیح از گندزداها و شوینده ها
بهداشت و مدیریت صحیح پسماند
محتوی سمینار توسط شرکت کنندگان موثر و کارآمد توصیف شد.