[ Print ]  [ Close ]

http://www.modares.ac.ir/index.jsp?siteid=11&pageid=28293&newsview=2469   , 1403/02/26


در راستای ارتقاء سطح بهداشت مواد غذایی؛
سمینار آموزشی ویژه پرسنل آشپزخانه


سمینار آموزشی ویژه پرسنل آشپزخانه پرسنل آشپزخانه در سمینار آموزشی


 



جهت ارتقاء سطح بهداشت در آماده‌سازی و پخت مواد غذایی و جلوگیری از بروز عفونت‌های گوارشی، سمینار آموزشی ویژه پرسنل آشپزخانه روز شنبه مورخ 95/05/02 با شركت 50 نفر پرسنل شاغل در بخش‌های مختلف آشپزخانه توسط مرکز بهداشت و درمان در تالار شهید مطهری دانشگاه برگزار گرديد.



 سرفصل مطالب مطرح شده در سمینار به شرح زیر می‌باشد:




  1. ‌آموزش بهداشت فردی


  2. تصحیح رفتار‌های غیر بهداشتی


  3. آشنایی با بهداشت مواد غذایی


  4. ظروف و ابزار کار


  5. معرفی و نحوه استفاده صحیح از گندزداها و شوینده ها


  6. بهداشت و مدیریت صحیح پسماند



محتوی سمینار توسط شرکت کنندگان موثر و کارآمد توصیف شد.



10:31 - سه شنبه 5 مرداد 1395    /    شماره خبر : 2469    /    تعداد نمايش خبر : 3559