عضو هیأت علمی دانشگاه در ادامه به عمده ترین شبهات و نگرانی هایی موجود اشاره کرد و گفت: وجود آبلیمو، رب گوجه فرنگی و یا سرکه تقلبی این روزها در اخبار به گوش می رسد. این فرآورده های تقلبی اغلب توسط کارگاه های غیرمجاز و گاهی با بسته بندی ها و نشان های معتبر به بازار عرضه می شوند. توصیه می کنم این نوع فرآورده ها، از فروشگاه های معتبر خریداری شود و یا در صورت امکان به جای آنها از لیمو، گوجه و مواد غذایی تازه و سالم استفاده شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به وجود نمک زیاد و جوش شیرین در نان های لواش و بربری اشاره و جایگزین کردن نان سنگک را بدلیل عدم استفاده از جوش شیرین و دارا بودن سبوس توصیه کرد.
دکتر عباسی در توضیح سلامت فرآورده های گوشتی خاطر نشان ساخت: هیچ کارخانه ی معتبری تحت هیچ شرایطی علاقه مند به استفاده از منابع گوشتی غیرمتعارف نظیر گوشت الاغ، گوشت سگ، گوشت گربه و امثال آن نیست و اصلا از لحاظ عقلی و منطقی هم امکان تهیه ی چنین گوشت هایی وجود ندارد و در حد صفر است.
وی در ادامه به تجارت میلیارد دلاری چای های قاچاق وارداتی اشاره کرد و افزود: توصیه می شود که میزان مصرف چای، علیرغم ویژگی های مفید و دارویی آن، بدلیل وجود برخی شبهات و نگرانی ها در ارتباط با استفاده از رنگ ها و اسانس ها، کاهش یابد و در صورت امکان از چای های داخلی استفاده شود.
دکترعباسی در پایان تاکید کرد که برای داشتن زندگی سالم باید از گروه های مختلف موادغذایی بصورت متنوع و متعادل به همراه آب کافی در تغذیه روزانه استفاده شود و بهتر است نان ها و فرآورده های آردی تهیه شده از آرد کامل بیشتر مورد توجه قرار گیرد. و ضمن استفاده بیشتر از حبوبات و ادویه جات مختلف نظیر فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن زردچوبه و زیره سیاه، بدلیل اثرات غذا – دارویی، از مصرف نوشابه ها و نوشیدنی های حاوی قند زیاد پرهیز گردد. وی همچنین انجام روزانه ورزش به مدت حداقل نیم ساعت را برای داشتن بدنی سالم و جامعه ای پرنشاط ضروری دانست.