[ Print ]  [ Close ]

http://www.modares.ac.ir/index.jsp?siteid=11&pageid=28293&newsview=12739   , 1403/02/15


برترین ایده‌ پردازان نخستین استارت آپ «انتخاباتی» معرفی شدند


نخستین رویداد استارت آپ انتخاباتی، شامگاه سه شنبه در سالن مطهری دانشگاه با حضور اساتید، مسوولان و دانشجویان برگزار شد و ۱۰ اثر از ۲۵۰ اثر برگزیده نیز در مراسم اختتامیه با ارائه شرکت کنندگان و حضور داوران مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت ۳ استارتاپ از سوی داوران بعنوان آثار برگزیده انتخاب شد.

رییس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها اظهار کرد: دانشگاه‌ها بازیچه جریانات سیاسی و احزاب شده‌اند، یعنی بیانیه ها، مصاحبه ها و بازخوردهایی که در اتفاقات دانشجویی رخ می‌دهد نشان دهنده این است که گروه‌های سیاسی دانشگاه‌ها و ساحت علم را بازیچه خود قرار داده‌اند.

حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه اولین رویداد استارتاپی انتخابات ایران که به همت بسیج اساتید در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، ضمن بیان این مطلب گفت: بسیج اساتید باید به سمت دادن خروجی و لایحه از مسیر دولت و مجلس برای بررسی سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری برای انتخابات برود.

وی ضمن تقدیر از بسیج اساتید تهران برای برگزاری این رویداد انتخاباتی تاکید کرد: ان‌شاءالله که همه با نیت خالص وارد عرصه شده باشیم، راه را پر قدرت ادامه دهیم و پاسدار خون شهیدان خصوصاً شهید سردار سپهبد سلیمانی باشیم.

رستمی تصریح کرد: نمی‌شود در تصمیمات انسانی خطا و اشتباه را نادیده گرفت، در انتخابات هم به همین صورت است و باید اشتباهات در انتخابات به حداقلی ترین صورت ممکن برسد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در یکی از دیدارهایی که با مقام معظم رهبری داشتیم ، یکی از دانشجویان در مورد نظام پارلمانی و مجلس مباحثی را مطرح کرد و در نهایت گفت که خود حضرت آقا باید وارد شوند، حضرت آقا گفتند باید در مجامع علمی این امر مهم بررسی شود ایرادات و اشکالات و راهکارها داده شود و بعد در معرض تصمیم‌ گیرندگان و فرآیندهای تصمیم‌گیری نظام قرار گیرند.

وی افزود: دانشگاه‌های ما بازیچه جریانات سیاسی و احزاب شده‌اند، در بیانیه ها، مصاحبه ها و بازخوردهایی که در اتفاقات توسط دانشجویان و بعضی از اساتید در دانشگاه ها صورت می‌گیرد شایان این امر است که جریانات سیاسی و احزاب دانشگاه‌ها را و ساحت علمی را بازیچه خود قرار داده‌اند.





a





رستمی تاکید کرد: سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری برای انتخابات چند سال پیش به مجلس ابلاغ شد ولی توسط مجلس این کار صورت نگرفت که باید این سیاست‌ها پیگیری شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تاکید کرد: برخی در هر دوره نزدیک انتخابات یادآور انتخابات می‌شوند و بعد از آن مسئله انتخابات را فراموش می کنند.

دکتر جلیل دارا عضو گروه علوم دانشگاه در این مراسم گفت: بسیج اساتید با رویکرد افزایش مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب نامزدهای اصلح در کشور برنامه استارتاپ انتخاباتی را برای نخستین بار راه اندازی کرد.

وی گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری، بسیج اساتید برای رفع مسائل کشور وارد میدان شده و در انتخابات هم رویکرد حل مسئله را در پیش گرفته است.

رییس بسیج استان تهران با بیان اینکه در این رویداد استارت‌آپی حدود ۲۵۰ اثر فاخر از مرحله استانی به مرحله کشوری رسیده است، افزود: داوری‌ها در دو مرحله صورت گرفت و داوران از میان هفت نفر از اساتید نخبه دانشگاه‌های تهران برگزیده شده‌اند که در نهایت ۱۰ ایده را برای مرحله اختتامیه انتخاب کردند.

عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه با تاکید بر اینکه هدف این رویداد گفتمان سازی و جریان سازی انتخاباتی است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی در حوزه امنیت، نظامی، فرهنگی و دیگر حوزه‌ها پیشرفت های شگرفی داشته و حرف نخست را در سطح منطقه و جهان می زند. ما نیز باید تلاش کنیم با تقویت نظام کارآمد مردم سالاری دینی در منطقه، برتری جمهوری اسلامی را بیش از پیش آشکار کنیم.





b





وی ادامه داد: امروزه شاهدیم که درصد آمار مشارکت مردم در جمهوری اسلامی از بسیاری از کشورهای جهان بالاتر است و حتی طبق آمار سازمان ملل، میزان مشارکت در ایران از آمریکا که خود بنیانگذار انتخابات بوده است بیشتر است. دلیل‌ دستاوردهای مردم سالاری دینی، استقلال، آزادی و عظمت ملت ایران نیز وجود ولایت فقیه است.

وی با بیان اینکه یکی از اجزای دولت سازی که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید ویژه دارند، انتخابات است تاکید کرد: ما باید بتوانیم انتخابات را کارآمدتر و بی نقص‌ کنیم.

در اختتامیه اولین رویداد استارتاپی انتخابات در ایران ۱۰ اثر برگزیده از ۲۵۰ اثر برگزیده استان ها با ارائه شرکت کنندگان و حضور داوران مورد بررسی قرار گرفت و داوری شدند. در این مراسم اساتید فرهیخته کشوری، مسئولان کشوری و لشکری، مسئولین بسیج اساتید کشور، دانشجویان ، فرهیختگان و... حضور داشتند. داوران اختتامیه اولین رویداد استارتاپی انتخابات در ایران، جلال درخشه عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، زاهد غفاری عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد، محمدباقر خرمشاد عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و محمد شفیعی فر عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بودند.



16:25 - چهارشنبه 30 بهمن 1398    /    شماره خبر : 12739    /    تعداد نمايش خبر : 1081