[ Print ]  [ Close ]

http://www.modares.ac.ir/index.jsp?siteid=11&pageid=28293&newsview=12657   , 1403/02/15


تشریح ویژگی های پذیرایی سبز در جلسات دفاع پایان نامه و رساله


دکتر آرش رضایی عضو دبیرخانه شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه با اشاره به ویژگی های پذیرایی سبز در جلسات دفاع پایان نامه و رساله اظهار داشت: به همراه داشتن لیوان شخصی توسط مخاطبان و یا استفاده از لیوان کاغذی، پذیرایی با شیرینی یا بیسکوئیت به جای استفاده از کیک با بسته بندی غیرقابل بازیافت، استفاده از چای لیپتون فاقد بسته بندی جداگانه به جای استفاده از نسکافه با بسته بندی غیرقابل بازیافت، استفاده از پاکت های کاغذی جهت ارائه میوه به مخاطبان به جای استفاده از پکیج پلاستیکی و یا پذیرایی بصورت فله ای، عدم استفاده از کارد و چنگال پلاستیکی در پذیرایی از میهمانان (چرا که غیر از اساتید، سایرین زمان صرف میوه در جلسه را نخواهند داشت و پکیج تهیه شده را با خود خواهند برد)، استقرار سطل های تفکیک پسماند در کنار محل پذیرایی از میهمانان، استفاده از پارچ آب به جای توزیع بطری های آب یکبار مصرف و تهیه یک اسلاید به منظور اطلاع رسانی پذیرایی سبز در جلسه دفاع از مواردی است که در برگزاری جلسات دفاع سبز باید مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است جلسه دفاع سبز بدون استفاده از مواد پلاستیکی و غیر قابل بازیافت، نخستین بار در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه برگزار شد و با فرهنگ سازی مناسب در این خصوص،‌ جلسات دفاع دیگری نیز در این دانشکده به صورت سبز برگزار گردید که با توجه به پیشگامی دانشگاه تربیت مدرس در زمینه مدیریت سبز و توجه به حفظ محیط زیست، این موضوع باید در تمامی جلسات دفاع مورد توجه قرار گیرد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با شماره 82884028 دکتر رضایی تماس بگیرند.



17:02 - يکشنبه 20 بهمن 1398    /    شماره خبر : 12657    /    تعداد نمايش خبر : 1773