به همین مناسبت جشنواره غذای دانشجویی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با حضور 28 نفر از دانشجویان دختر و پسر، روز دوشنبه نهم اردیبهشت ماه در سالن شماره دو شکرانه دانشگاه و با هدف اشاعه فرهنگ مصرف غذای سالم و همچنین ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان برگزار شد.
در این جشنواره دانشجویان با خلاقیت و ابتکار خاصی به طبخ غذاهای سنتی و محلی مناطق مختلف ایران پرداختند؛ که مورد استقبال پرشور دانشگاهیان قرار گرفت. در پایان با آرای هیات داوران آقای دانیال یک نور، خانمها راضیه فنایی و مهدیه امینی به ترتیب به عنوان نفر اول تا سوم و آقای اصغر امیریان، خانمها زهرا ایوبی و نیلوفر قائدی به عنوان سه نفر برگزیده انتخاب و از آنها تقدیر شد.
|