این جشنواره در قالب رقابت بین 11 گروه (24 نفر) شرکتکننده از دانشجویان و داوری از سوی اساتید روز شنبه 18 اسفندماه از ساعت 11 الی 13 در طبقه چهارم دانشکده مهندسی شیمی برگزار شد. داوران جشنواره امتیازات هر گروه را بر اساس معیارهایی چون نوآوری، تزیین، طعم و استفاده از مواد غذایی سالم در نظر گرفتند که در پایان 3 گروه به عنوان برگزیده تقدیر شدند.
گروه حائز رتبه اول شامل آقایان مهدی عبدی و رضا غریبشاهی، گروه حائز رتبه دوم شامل خانمها مریم جبارزاده و انیس علیپور و گروه حائز رتبه سوم شامل خانمها نجمه کلبعلی و نغمه اکبریمقدم بودند.
|