پیام تبریک به کارمند نمونه و تلاشگر دانشگاه سال97

خلاصه خبر: تبریک انتخاب شایسته سرکار خانم اقدس نصیری کاشانی به عنوان کارمند نمونه، سرکار خانم مریم خسین خانی و سرکار خانم سمیه علی بیک تهرانی به عنوان کارمندان تلاشگر در سال 97

آیین بزرگداشت روز کارمند وتجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه، چهارم شهریور ماه در سالن اجتماعات شهید چمران برگزار شد. در این مراسم با حضور هیات رییسه دانشگاه و روسای دانشکده ها از 24 نفر از کارمندان نمونه و 36 نفر از کارمندان تلاشگر، تقدیر به عمل آمد. در این میان از سرکار خانم اقدس نصیری کاشانی مدیر محترم امور اداری دانشکده به عنوان کارمند نمونه، سرکار خانم مریم حسین خانی کارشناس محترم واحد آموزش و سرکار خانم سمیه علی بیک تهرانی از مرکز مطالعات قدرت به عنوان کارمندان تلاشگر تقدیر به عمل آمد.

ضمن عرض تبریک به ایشان، توفیق روزافزون سلامتی و شادکامی شان را از درگاه خداوند آرزومندیم.

12 شهریور 1397 / تعداد نمایش : 1341