اطلاعیه تمدید ثبت مدارک بن‌کارت کتاب دانشجویان در سامانه جامع گلستان

خلاصه خبر: معاونت پژوهشی و فناوری طی اطلاعیه‌ای نحوه بارگذاری اطلاعات مربوط به بن کتاب را منتشر کرد.

پیرو اطلاعیه قبلی بن کتاب مورخ 97/02/03، بدین‌وسیله به اطلاع دانشجویان کارشناسی‌ارشد وروی سال 95 به بعد و دانشجویان دکترا ورودی سال 93 به بعد می‌رساند، آخرین مهلت برای بارگذاری (Upload) فیش واریز اینترنتی وجه یا بن‌کارت کتاب بانام، ازطریق سامانه جامع گلستان حداکثر تا تاریخ 97/03/04 است. لطفا در بارگذاری مدارک در سامانه گلستان موارد ذیل را رعایت نمایید:

• ازطریق پیشخوان خدمت، گزینه دریافت هزینه بن‌کتاب را انتخاب کرده، ضمن درج فقط شماره حساب ده‌رقمی بانک تجارت به نام خودتان یا اقوام درجه یک، گزینه ارسال سند پرداخت هزینه را انتخاب و پس از بارگذاری مدارک، گزینه اعمال تغییرات و در پایان تیک تایید نهایی را انتخاب کنید به‌طوری‌که ازطریق انتخاب گزینه مشاهده، مدارک بارگذاری شده برای شما هم قابل مشاهده باشد.
  • اطلاعات مربوط به دانشجویانی که مدارک خود را بارگذاری کرده اما تایید نهایی را انجام نداده باشند، ازطریق کارشناس پژوهشی دانشگاه قابل مشاهده نبوده، امکان تایید وجود ندارد.
  • از وارد کردن شماره کارت به‌جای شماره حساب جدا خودداری نمایید. چنانچه شماره حساب نه‌رقمی است عدد صفرقبل از شماره حساب درج شود.
  • چنانچه اطلاعات ناقصی ازسوی کارشناس پژوهشی دانشگاه شامل عدم بارگذاری مدارک یا درج شماره حساب اشتباه در سامانه، عودت شود، پس از اصلاح توسط دانشجو مجددا قابل ارسال است.
  • زمان واریز هزینه بن‌کارت کتاب به حساب دانشجویانی که ثبت‌نام کرده‌اند، درسامانه گلستان متعاقبا اعلام خواهد شد. لازم به یادآوری است فقط دانشجویان ورودی‌های فوق براساس سنوات تحصیلی و تنها یک بار می‌توانند مدارک خود را در سامانه گلستان بارگذاری نمایند. لذا در درج اطلاعات و بارگذاری آن دقت نمایید.
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه 1397/02/24

26 اردیبهشت 1397 / تعداد نمایش : 1157