عضویت آقای دکتر ابوالفضل حسنی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست در سازمان حرفه‌ای و رسمی بزرگراه‌ها و حمل و نقل انگلستان به عنوان عضو حرفه‌ای (فلوشیپ)

خلاصه خبر: آقای دکتر ابوالفضل حسنی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست به عضویت سازمان حرفه‌ای و رسمی بزرگراه‌ها و حمل و نقل انگلستان، به عنوان عضو حرفه‌ای (فلوشیپ)، درآمدند.

آقای دکتر ابوالفضل حسنی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست به عضویت سازمان حرفه‌ای و رسمی بزرگراه‌ها و حمل و نقل انگلستان، به عنوان عضو حرفه‌ای (فلوشیپ)، درآمدند. نهاد رسمی بزرگراها و حمل و نقل (موسسه بزرگراه‌ها و حمل و نقل سابق) جامعه‌ای دانش‌آموخته است که در زمینه‌های طراحی، ساخت، مدیریت، نگهداری و به‌کارگیری زیر ساخت‌های حمل و نقل فعالیت می‌کند.. این نهاد حرفه‌ای با بیش از ۱۱۵۰۰ عضو، ارائه مسیر و روش‌های احراز صلاحیت در صدور مجوز و پروانه‌های رسمی مهندسی به خصوص طراحی، برنامه‌ریزی و مدیریت حمل و نقل حرفه‌ای را برای جامعه مهندسی راه و ترابری فراهم می‌کند. این نهاد، فعالیت‌های خود را در ارائه خدمات پشتیبانی و ارتباط شبکه‌ای با اعضای خود متمرکز می‌نماید که با ارائه گواهی‌نامه‌های صادر شده از برگزاری سمینارها و کنفرانس‌های فنی و مهندسی و رویدادهای اجتماعی مرتبط با اهداف این نهاد حرفه ای همراه است. این سازمان فعالیت خود را در ۱۸ منطقه در انگلستان و سطوح بین‌المللی (کشورهای نظیر اسکاتلند، ایرلند، قطر، هنگ‌کنگ و مالزی) توسعه داده و هر یک از آنها با برنامه‌های تعیین شده اعضای خود را پشتیبانی می‌کنند.این نهاد حرفه‌ای در سطوح مختلف، عضویت افراد با دانش علمی و فنی بالا را پس از طی مراحل بررسی رزومه علمی و اجرایی به عنوان یک عضو کاردان می‌پذیرد که بالاترین سطح این عضویت، عضوویت فلوشیپ حرفه‌ای در زمینه بزرگراه‌ها و حمل و نقل است. این نهاد از نظر اقتصادی مطابق با انجمن‌های خیریه اداره می‌شود. از دیگر فعالیت‌های این نهاد حرفه‌ای، ارائه نظرات کارشناسی و تخصصی در بهینه‌سازی زیرساختارهای حمل و نقل و بزرگراه‌ها به سازمان‌های مرتبط و دولتی است. دانشکده این موفقیت را به جناب آقای دکتر حسنی تبریک عرض کرده، خواهان پیشرفت و موفقیت‌های روزافزون ایشان در مسیر توسعه دانش وعلمی است.

9 مهر 1398 / تعداد نمایش : 723