متن کامل خبر

تقدیر و سپاس از خدمات ارزنده آقای دکتر مسعود سلطانی‌محمدی

خلاصه خبر: در نشست و مجمع ماهانه اعضای هیات علمی دانشکده، از آقای دکتر مسعود سلطانی‌محمدی به خاطر خدمات ارزنده ایشان در حوزه معاونت پژوهشی تقدیر و سپاس به‌عمل آمد.

در نشست و مجمع ماهانه اعضای هیات علمی دانشکده، از آقای دکتر مسعود سلطانی‌محمدی به خاطر خدمات ارزنده ایشان در حوزه معاونت پژوهشی تقدیر و سپاس به‌عمل آمد. در بخشی از تقدیرنامه که به امضای آقای دکتر امیررضا ممدوحی رسیده، آمده است: بدین‌وسیله از تلاش‌ها و زحمات بی‌شائبه شما در طول دوره تصدی سمت معاونت پژوهشی دانشکده مراتب سپاسگزاری را به جا آورده، موفقیت روزافزون شما را در تمام زمینه‌ها از خداوند متعال خواهانم. امید است با اتکال به خداوند متعال در پیشبرد اهداف بلند نظام آموزش عالی کشور موفق و مؤید باشید و در آینده نیز از تجربیات ارزشمند جنابعالی در این راستا بهره‌مند باشیم.

29 خرداد 1398 / تعداد نمایش : 35