سمینار مشترک برنامه‌ریزی عملی حمل‌و نقل دانشگاه تربیت مدرس و دانشکده فنی وین

خلاصه خبر: سمینار برنامه‌ریزی حمل‌ونقل از تاریخ 25/01/98 لغایت 29/01/98 در دانشگاه تربیت مدرس با همکاری گروه برنامه‌ریزی حمل ونقل و پژوهشکده برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و مهندسی ترافیک دانشگاه فنی وین برگزار شد.

سمینار برنامه‌ریزی حمل‌ونقل از تاریخ 25/01/98 لغایت 29/01/98 در دانشگاه تربیت مدرس با همکاری گروه برنامه‌ریزی حمل ونقل و پژوهشکده برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و مهندسی ترافیک دانشگاه فنی وین برگزار شد. از مدت‌ها پیش مکاتباتی بین دو دانشگاه مبنی بر برگزاری سمیناری چهار روزه در تهران صورت گرفت که ماحصل آن برگزاری این سمینار بود. با توجه به حضور ۱۸ دانشجو و ۵ استاد اتریشی، این دوره نیازمند تعداد یکسانی از دانشجویان ایرانی بود که پس از انتشار فراخوان در گروه‌های مربوطه، تعداد کثیری از افراد رزومه خود را ارسال کردند که پس از بررسی، 20 نفر انتخاب شدند. دانشجویان عمدتا در مقطع کاشناسی‌ارشد و در رشته‌های برنامه‌ریزی حمل‌ونقل، طراحی شهری و شهرسازی مشغول به تحصیل بودند که در این میان چندین دانشجوی دکترا نیز در برنامه و تحت عنوان سرگروه شرکت کردند. در ابتدای افتتاحیه این برنامه در سالن چمران از استادان و مقامات حاضر در برنامه جهت سخنرانی دعوت به عمل آمد که از این میان می‌توان به افراد شاخصی همچون پروفسور محمود صفارزاده، دکتر امیررضا ممدوحی، دکتر رنجبر و دکتر میرمقتدایی از ایران و پروفسور امبرگر، پروفسور کنوفلاخر و دکتر برزینا از اتریش اشاره نمود. پس از پایان روز اول و معرفی گروه‌ها به یکدیگر، سه شهر پردیس، پرند و هشتگرد به عنوان مطالعه موردی انتخاب شد که هر دو گروه بایستی یک شهر را مورد مطالعه قرار دهند. روز دوشنبه گروه‌ها به شهرهای رفته، به تحلیل و بررسی شبکه پیاده‌رو و دوچرخه این سه شهر پرداختند. روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه گروه‌ها در دانشگاه تربیت مدرس به تحلیل داده‌های جمع‌آوری‌شده و سایر موارد موردنیاز پرداختند و راهکارهای خود را در قالب گزارش، پاورپوینت و پوستر آماده کردند تا روز پنج‌شنبه ۲۹ فروردین راهکارهای خود را ارائه کنند. روز پنج‌شنبه اختتامیه با سخنرانی چندین شخصیت مهم آغاز شد، سپس گروه‌ها به ارائه گزارش و راهکارهای خود پرداختند. در انتها از دانشجویان ایرانی و اتریشی تقدیر به عمل آمد و پس از اعطای یادبود، عکس گروهی اختتامیه گرفته شد. دانشجویان پس از اختتامیه، به قصد بازدید از بافت قدیم تهران با استفاده از مترو (ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس)، دانشگاه را ترک کردند. پس از پایان این برنامه، هیئت آکادمیک اتریشی از دانشگاه تربیت مدرس به خاطر میزبانی این برنامه سپاسگزاری کردند.

7 خرداد 1398 / تعداد نمایش : 917