متن کامل خبر

خلاصه خبر: در راستای توسعه همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه تربیت مدرس، گروه برنامه‌ریزی حمل‌ونقل دانشکده مهندسی عمران و محیط‌زیست دانشگاه در ادامه همکاری‌های پژوهشی- آموزشی خود اقدام به برگزاری سخنرانی علمی با موضوع "یکپارچه‌سازی داده‌های تصادفات جهت تحلیل ایمنی جاده‌های ایران" کرد.

در راستای توسعه همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه تربیت مدرس، مورخ 03/02/1398، گروه برنامه‌ریزی حمل‌ونقل دانشکده مهندسی عمران و محیط‌زیست دانشگاه در ادامه همکاری‌های پژوهشی- آموزشی خود اقدام به برگزاری سخنرانی علمی با موضوع "یکپارچه‌سازی داده‌های تصادفات جهت تحلیل ایمنی جاده‌های ایران" کرد. سخنران این مراسم جناب آقای دکتر علی افشار، فارغ التحصیل دکتری برنامه‌ریزی حمل ونقل از دانشگاه پلی تکنیک نیویورک بود که دارای سوابق پژوهشی واجرایی چشم‌گیری در حیطه ایمنی و تصادفات است. از اهم موضوعات بررسی شده در این سخنانی می‌توان به بررسی راهکارهای یکپارچه‌سازی و جمع‎آوری داده‌های تصادفات در ایران و نیویورک و بررسی و تحلیل این‌گونه اطلاعات در حیطه سیستم‌های هوشمند ترافیک اشاره کرد.

7 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 22