اولین گردهمایی دانش آموختگان دانشکده هنر و معماری

خلاصه خبر: اولين گردهمايي دانش آموختگان دانشكده هنر و معماري در عصر روز چهارشنبه 12 دي ماه با حضور قريب 150 نفر برگزار شد.

گردهمایی دانش آموختگان دانشکده هنر و معماری در عصر روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه ۱۳۹۷ با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از اعضای هیئت علمی و دانش آموختگان این دانشکده برگزار شد. این گردهمایی از ساعت ۱۴ در سالن شکرانه آغاز شد و یک ساعت اولیه صرف پذیرایی، صرف دید و بازدید و ملاقات مهمانان شد. شور و شوق دیدار هم دانشگاهیان پس از سالها فراغت از تحصیل؛ لحظات به یادماندنی را در خاطره ها ثبت نمود. ضمناً حضور گسترده اعضای هیئت علمی، فرصتی را برای تجدید دیدار آنان با دانشجویان سابق اشان فراهم نمود. مهمانان در ادامه برنامه به سالن شهید مطهری رفتند تا پس از پذیرش و ثبت نام اولیه شاهد برگزاری مراسم اصلی باشند. مراسم با پخش کلیپ قرائت قران مجید و سرود ملی رسمیت یافت. دکتر امیر حسن ندایی عضو هیئت علمی گروه انیمیشن و سینما در دانشکده هنر، آغازگر برنامه بود. وی به حاضرین خیر مقدم گفت و از حضور هم دانشگاهیان ابراز خوشحالی کرد. وی به عنوان حسن شروع برنامه دیالوگی از فیلم هزار دستان ساخته زنده یاد علی حاتمی قرائت نمود. پس از پخش کلیپ دانشگاه تربیت مدرس، نوبت به دکتر مجتبی رفیعیان رئیس دانشکده رسید تا گزارش جامعی را از وضعیت دانشکده و تحولات ایجاد شده ارایه نماید. او در مورد وضعیت هیئت علمی، گروه ها و رشته های آموزشی، تعداد دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده ارایه نمود. در حال حاضر دانشکده دارای ۴۵ عضو هیئت علمی، ۶۵۶ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۱۹۰ دانشجوی دکتری می باشد. دانشکده هنر تاکنون ۲۰۶۳ دانش آموخته کارشناسی ارشد و ۱۳۷ دانش آموخته دکتری به جامعه تحویل داده است. وی از اینکه دانشگاه در رویکرد جدید، دانش آموختگان خود را به عنوان سرمایه بسیار ارزشمند تلقی می کند ابراز خوشحالی نمود. این نگاه باعث شده که طرح گسترش فعالیت های انجمن دانش آموختگان در دستور کار دانشگاه قرار گیرد. در طرح تحول راهبردی نیز به این مهم پرداخته شده است. طبق این سیاست درهای دانشگاه همواره به روی دانش آموختگان باز خواهد بود و فارغ التحصیلان در زمره زنجیره ارزش دانشگاه تلقی می شوند. دکتر ندایی در ادامه از حاضرین دعوت نمود که فیلم انیمیشن بسیار مطرح “هیچکس” را به اتفاق ببینند. این فیلم کوتاه به کارگردانی خانم الهام طرقی دانش آموخته دانشکده هنر ساخته شده و در سال ۱۳۹۵ از طرف ایران به فهرست فستیوال اسکار راه یافته است. پخش این فیلم مورد توجه و استقبال حاضرین قرار گرفت. در ادامه این گردهمایی آقایان دکتر مجتبی انصاری عضو هیئت علمی دانشگده در گروه معماری و دکتر علی اکبر تقوایی عضو هیئت علمی بازنشسته دانشکده هنر به سخنرانی پرداختند. دکتر علی اکبر عالمی استاد پیشکسوت دانشکده هنر مهمان ویژه این گردهمایی بود که بسیار مورد احترام و استقبال مهمانان قرار گرفت. وی نیز در این مراسم با مهمانان سخن گفت و پیشنهاد نمود که دانشکده هنر از دانش آموختگان برجسته خود برای تدریس بعضی دروس استفاده نماید. اجرای برنامه هنری این مراسم را دکتر ندایی به عهده داشت که قطعات زیبایی را با پیانو نواخت. در این مرحله از گردهمایی دکتر محمد تقی احمدی رئیس دانشگاه به جمع حاضرین پیوست. از ایشان نیز دعوت شد که چند دقیقه با مهمانان سخن بگوید. دکتر احمدی ضمن ابراز خوشحالی از حضور دانش آموختگان هنر در این گردهمایی، به تشریح طرح های دانشگاه در زمینه تحول راهبردی و توسعه انجمن دانش آموختگان پرداخت. حضور گسترده مهمانان فرصتی را برای گرفتن عکس یادگاری دست جمعی با حضور رئیس دانشگاه فراهم کرد. در ادامه نوبت به سخنرانی آقای علی معینی دبیر انجمن دانش آموختگان رسید. وی گزارشی را از وضعیت انجمن ارایه نمود و در ادامه از حاضرین خواست که بطور فعال در انتخابات انجمن مشارکت نمایند. در این بخش تعداد قابل توجهی از دانش آموختگان و اعضای هیئت علمی دانشکده خود را داوطلب شرکت در انتخابات هیئت مرکزی انجمن و کمیته تخصصی دانشکده هنر نمودند. ۲۷ نفر برای هیئت مرکزی و ۳۰ نفر برای کمتیه تخصصی نامزد شدند. سپس رای گیری صورت گرفت و حاضرین آرای خود را به صندق رای ریختند. با خاتمه رای گیری این گردهمایی در ساعت ۱۷:۳۰ خاتمه یافت.

نتایج برگزاری انتخابات اعضای منتخب هیئت مرکزی

۱- مژگان خاکپور، ۱۶ رای