مراسم دانشجویان ورودی جدید برگزار شد

خلاصه خبر: مراسم دانشجویان ورودی جدید با حضور رییس دانشکده جناب آقای دکتر رفیعیان ، معاونین و اعضای محترم هیات علمی دانشکده ، کارکنان و دانشجویان جدید برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر مجتبی رفیعیان رییس دانشکده هنر و معماری نیز ضمن خیر مقدم به دانشجویان، به معرفی کوتاهی از دانشکده پرداخت. همچنین دکتر اکبر عالمی عضو هیات علمی دانشکده هنر خطاب به دانشجویان گفت: در جوانی گاهی یک حرف، یک کتاب، یک سفر و یک دیدار می تواند مسیر زندگی ما را عوض کند و شما دانشجویان باید زمان و ذهن خود را مدیریت کنید. با هر کسی معاشرت نکنید و هر کتابی را نخوانید و از زمان خود حداکثر استفاده را ببرید. و در ادامه دکتر ندایی معاونین دانشکده و مدیران گروههای آموزشی را معرفی نمودند و سپس پرسش و پاسخ دانشجویان با هیات رییسه دانشکده و پیانو نوازی از سوی دکتر ندایی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

13 آبان 1396 / تعداد نمایش : 1929