جلسه مشترک هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشکده با معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه و هیئت همراه برگزار شد.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، در روز سه شنبه 97/6/6جلسه ای با حضور آقای دکتر سید مهدی موسوی؛ معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، و هیئت همراه در محل اتاق شورای دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور آقای دکتر علی اصغر طالبی؛ رئیس دانشکده؛ اعضای هیئت رئیسه و استادان دانشکده برگزار شد در مورد درآمدزایی دانشکده و کاهش هزینه های جاری بحث و تبادل نظر به عمل آمد. در این جلسه آقای دکتر موسوی توضیحات جامعی در مورد کسب درآمد از مسیرهای آموزشی، پژوهشی و سایر موارد ارائه نمودند و در ادامه اعضای هیئت علمی دیدگاه ها و نظرات خود را مطرح کردند. در پایان این جلسه آقای دکتر علی اصغر طالبی اظهار امیدواری کرد که مباحث مطرح شده در راستای طرح تحول راهبردی دانشگاه،  بتواند منشاء اثرات ارزشمندی برای دانشکده  در آینده باشد.

21 شهریور 1397 / تعداد نمایش : 1056