نشست هیئت رئیسه دانشکده با اعضای هیئت علمی جوان برگزار شد.

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده، نشست هیئت رئیسه دانشکده کشاورزی با اعضای هیئت علمی جوان در تیرماه سال جاری برگزار شد.

در این جلسه طرفین در مورد مسائل مختلف اعم از بخشنامه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و موارد دیگری از قبیل امکانات رفاهی، امور مالی و اداری و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ابتدای جلسه آقای دکتر علی اصغر طالبی، رئیس دانشکده، توضیحاتی در مورد روال قانونی جذب اعضای هیئت علمی جدید، نحوه معرفی مدیران گروه های آموزشی، ضوابط و مقررات تبدیل وضعیت و ارتقاء اعضای هیئت علمی، تدابیر دانشکده برای امتیازات فرهنگی اساتید، انتظارات دانشگاه از اساتید جوان در زمینه ی تحقق اهداف طرح تحول راهبردی، حرکت دانشکده و دانشگاه به سمت بین المللی شدن، درآمدزایی آموزشی و پژوهشی، نحوه ی توزیع دروس و پایان نامه ها در بین اساتید گروه های آموزشی توضیحاتی را ارائه کردند.

در ادامه آقای دکتر مجید آقاعلیخانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده،اظهار داشت: جادارد ابتدا سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و آغاز دهه ی کرامت را به حضار تبریک گفته و با توسل به سلطان سریرارتضاء حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، برقراری و پایداری امنیت و آرامش اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در جامعه و گسترش رفاه و آسایش را برای همه ی هموطنان به ویژه همکاران حاضر در جلسه و خانواده محترم ایشان آرزو نمایم. و سپس در ادامه مواردی از آیین نامه ارتقاء که برای احراز امتیاز فرهنگی اعضای هیئت علمی مورد توجه قرار می گیرند را تشریح کرده و آمادگی معاونت فرهنگی دانشکده را برای برگزاری کارگاه های آموزشی و فرهنگی ویژه ی اعضای هیئت علمی، اعلام کرد. شایان ذکر است که اولین کارگاه آموزشی از این قبیل، با عنوان " مدیریت ارتباط موثر با دانشجویان تحصیلات تکمیلی" در تاریخ دهم و یازدهم تیرماه سال جاری در دانشکده کشاورزی برگزارشد.

سپس، اساتید جوان دیدگاه ها و نظرات خود را در مورد مسائل مختلف شامل موضوعات آموزشی، پژوهشی، رفاهی و ... مطرح نموده و به تبادل نظر پرداختند و در مورد موضوعات مطرح شده توضیحاتی توسط هیئت رئیسه دانشکده ارائه گردید. گفتنی است که این جلسات هر شش ماه یکبار برگزار می شود.

( تهیه و تنظیم: روابط عمومی دانشکده کشاورزی )

7 مرداد 1397 / تعداد نمایش : 1260