کتاب علمی تجزیه موادغذایی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی منتشر شد.

خلاصه خبر: کتاب علمی تجزیه موادغذایی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، کتاب " تجزیه مواد غذایی؛ مبانی نظری و روش ها" به نویسندگی آقایان دکتر محسن برزگر، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس ، و دکتر حمیدرضا اخوان، دانش آموخته مقطع دکتری دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان، منتشر شد.

در پشت جلد این کتاب آمده است: تجزیه دقیق و صحیح مواد غذایی در آزمایشگاه نیازمند آشنایی با روش های نمونه برداری و محلول سازی، شناسایی و حذف خطاها، ارزیابی داده ها و تسلط کافی بر مبانی روش های متداول و دستگاهی است. "نوآوری برجسته این کتاب علاوه بر موارد بالا، بیان مبانی روش ها و مراحل انجام روش های تجزیه ایی متداول و جدید همراه با مسائل کاربردی است. این کتاب علاوه بر استفاده دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی می تواند مورد استفاده دانشجویان رشته های مختلف کشاورزی، علوم تغذیه، بهداشت مواد غذایی، شیمی و همچنین کارشناسان و مدیران صنایع غذایی و آزمایشگاه های مرتبط با تجزیه موادغذایی و افراد علاقه مند به علم موادغذایی قرار گیرد.

گفتنی است که آقای دکتر برزگر از سال 2014 تا کنون جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان می باشد.


15 تیر 1398 / تعداد نمایش : 2376