متن کامل خبر

بازدید اساتید کشورهای یونان و لهستان از دانشکده کشاورزی تربیت مدرس

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده

همزمان با برگزاری هشتمین کنگره ملی گیاهان دارویی در دانشگاه تربیت مدرس(5-4 اردیبهشت ماه 1398) دوتن از استادان دانشگاه های یونان و لهستان، به دعوت آقای دکتر عیاری، عضو هیئت علمی گروه باغبانی، در روز های دوشنبه و سه شنبه دوم و سوم اردیبهشت ماه جاری از دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس بازدید کردند.

در این دیدار، علاوه بر برگزاری نشست های علمی،تخصصی و جلسه پرسش و پاسخ باحضور اساتید و دانشجویان گروه علوم باغبانی و دیگر گروه های دانشکده، از آزمایشگاه های گروه علوم باغبانی، مزرعه، آزمایشگاه نماتد شناسی گروه بیماری شناسی گیاهی و دیگر فضاهای آموزشی و پژوهشی دانشکده بازدید شد.

موضوع یکی از استادان دعوت شده، در رابطه با شیمی و اثرات بیولوژیکی موادموثره روغن زیتون و پسماندهای آن بود. گفتنی است در این جلسات همچنین در خصوص همکاری در پروژه های علمی و پژوهشی مشترک، رایزنی های صورت گرفت.

21 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 25