بازدید دانش آموزان و اهالی منطقه21 و 22 شهرداری تهران از دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در "روز باز دانشکده"

خلاصه خبر: به گزارش روابط عمومی دانشکده در "روز باز دانشکده کشاورزی" در مورخ 1398/02/08تعداد سیصد نفر از دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی و اهالی مناطق مسکونی 21 و 22 شهرداری تهران از دانشکده کشاورزی بازدید نمودند.

در این بازدید یک روزه که با راهنمایی آقای دکتر غلامحسن نجفی، معاون آموزشی دانشکده، و هیئت راهنما که متشکل از کارشناسان فضای سبز، کارشناسان آزمایشگاه، همکاران اموراداری و مسئول انتظامات دانشکده همراه بود، بازدیدکنندگان از فضاهای مختلف آموزشی و پژوشی دانشکده از جمله: آزمایشگاه های بیماری شناسی گیاهی و پژوهشکده انرژی های تجدیدپذیر ، مجموعه پرورش مرغ مزرعه باز، گلخانه های فضای سبز و موزه حشرات کشاورزی بازدید و از راهنمایی های کارشناسان مربوطه بهره برده و بازدید با پرسش و پاسخ های علمی پایان یافت. در انتهای این بازدید هدیه ایی به رسم یادبود به بازدیدکنندگان از طرف دانشکده کشاورزی تقدیم شد.

21 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 801